Tarmo suosittelee

 
Kirjoittaja Nella Koskell on 58-vuotias on Kuopiossa hyvin tunnettu ratsastuskouluyrittäjä, jonka elämäntyö kietoutuu Peikkometsän ratsastuskoulun vuosikymmeniä pitkän historian ympärille. Hänellä on tallissaan kolmekymmentä hevosta sekä lisäkisi muita lemmikkejä.

Nella on julkaissut kaksi kauhuromaania ja satukirjan. Kolmas romaani julkaistaan syksyllä. “Kirjoittaminen on siis vienyt minut mukanaan ja käytän lähes kaikki vapaa-aikani mielikuvitusmaailmassa”, Nella kuvailee suhdettaan kirjoittamiseen. Esikoiskirja Kiroukseen Sidotut ilmestyi 2010 ja aloitti triologian, jonka toinen osa Kirouksen Uhrit julkaisiin 2011 ja viimeinen osa Kirouksen jälki julkaistaan syksyllä 2012. Kauhukirjallisuuden lisäksi Nellalta on julkaistu lastenkirjallisuutta. Satukirjani Usvamaan Prinsessa ilmestyi keväällä 2011 ja tulossa on eläintarina Karvan Varassa.

Räväkkä, mutta myös romanttinen Nella osallistuu ensi syksynä pyörivään MTV3-kanavan Maajussille morsian  -ohjelmaan. Rinnalleen räväkkä Nella toivoo avointa, rehellistä ja eläinrakasta miestä. Nellan hurmaavasta persoonallisuudesta kertoo se, että MTV3-kanavan Maajussille morsian -sivuilla katsojat ovat äänestäneet Nellan tämän vuoden maajusseista ja -jussittarista mielenkiintoisimmaksi. “Nella on todella mielenkiintoinen persoona. Temperamenttinen, suorasanainen, luonnollinen, kaunis ja monipuolinen maajussi”, kehuu nimimerkki moneypenny MTV3:n nettisivuilla. Tomjoones jatkaa:Siinä on herkkä nainen, josta löytyy myös äksonia. Nainen miun mieleen.”

Sataman Tarmo ja kirjakauppa Rosebud toivottaa Nellalle onnea ja ihanuutta tulevaan, jännittävään kesään!

 

 

 

 

Kirjakauppa Rosebudin verkkokauppa Kulttuuriosuuskunta Sataman Tarmon verkkokauppa